2019-10-24 11:06:41• hírek • Bede Emőke

Less be te is a törvényszék kulisszái mögé!

október 25

Október 25-én rendezik meg a bíróságok az Igazságszolgáltatás Európai Napját, melynek célja, hogy az állampolgárok bepillantást nyerhessenek a polgári igazságszolgáltatás működésébe, és felhívják az emberek figyelmét arra, hogy hogyan, milyen úton-módon érvényesíthetik jogaikat.

Az Igazságszolgáltatás Európai Napja alkalmából a Szatmárnémeti Törvényszék is nyílt napot szervez, melyre nagy szeretettel várnak minden érdeklődőt, legyen szó egyéni vagy csoportos látogatókról. A résztvevők nem csak az épületet ismerhetik meg, hanem a körbevezetés során abba is bepillantást nyerhetnek, hogy miként zajlik le egy bírósági eljárás, az ügydosszié iktatásától a bírói döntéssel bezárólag.


A törvényszék minden állampolgárt, diákot és egyetemi hallhatót nagy szeretettel vár a nyílt napra, mely október 25-én, 9-től 14 óráig tart majd. Mindazok, akik szeretnének részt venni az eseményen, ne felejtsék otthon a személyi igazolványukat sem, ugyanis a belépés csak ennek felmutatásával lehetséges – olvasható az intézmény meghívójában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: